Ce avea la el Cătălin Cherecheș, când a fost prins în Germania. Printre altele, o legitimație de rezervist și mătănii

Sursa foto: Antena 3
Sursa foto: Antena 3

Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, a fost prins, ieri, în Germania, după ce a fugit de executarea pedepsei din România, ieșind cu buletinul vărului său din țară. Iată ce au găsit autoritățile germane asupra sa...

"Sunt găsite aceste sume de bani, în trei monede - euro, lei şi forinţi maghiari -. Este folosit acest telefon de Cătălin Cherecheș. Lângă el, sunt aceste mătănii. Evident că telefonul, dacă ne uităm la el, nu este unul care se găseşte cu uşurinţă, nu ştiu dacă se mai fabrică - probabil că există nişte stocuri de astfel de telefoane mobile vechi care pot fi urmărite cu greu, însă noi avem aceste informaţii, pe surse, că acesta, Cătălin Cherecheș, ar fi cumpărat din Ungaria două cartele pe care le-ar fi activat în Germania, iar acolo autorităţile au reuşit, prin monitorizare, supraveghere să dea de urma sa", a spus Cătălina Porumbel, în emisiunea Decisiv, de la Antena 3.

"Iată cum arată cartea de identitate de origine italiană a lui Cătălin Cherecheș. Este emisă pe data de 8 septembrie 2022 şi este valabilă 10 ani, până la 7 iulie 2033. În partea de jos a cărţii de identitate, scrie că nu este valabilă în străinătate, dar este o carte care are toate însemnele uneia originală.

Nu ştiu dacă este un document falsificat - deocamdată nu a spus nimeni acest lucru. Cartea de identitatea urma să fie folosită, probabil, la momentul în care ajungea în Italia", a mai spus jurnalista.

"Mai avem legitimația de rezervist - de cadru în rezervă - emis de MAI, însă nu știm în baza a ce. Este emis în anul 2020 acest act", a mai arătat Cătălina Porumbel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel