Ce boală are Courteney Cox din "Friends"? A rămas fără păr și sprâncene

foto: Freepik
foto: Freepik

Una dintre actrițele care au jucat în "Friends" suferă de o boală cruntă.

A agonisit o avere de 150 de milioane de dolari grație rolului său din celebrul serial „Prietenii tăi” și rolurilor în filme precum „Scream”. Cu toate acestea, pe parcursul carierei sale, s-a confruntat cu numeroase probleme, unele dintre ele fiind de natură medicală.

Într-un interviu recent, actrița a dezvăluit că suferă de o boală din cauza căreia și-a pierdut părul și sprâncenele. Este vorba despre hipotiroidism.

Vedeta ia zilnic medicamente pentru a suplini hormonii pe care tiroida ei nu îi poate produce. Însă, când a început tratamentul pentru hipotiroidism, a avut parte și de reacții adverse.

„Îmi cădea părul și am descoperit că era din cauza hipotiroidismului sau, mai bine spus, din cauza faptului că mi s-a administrat o doză prea mare de tratament. Eu aveam problema asta de mai mulți ani și abia când am început tratamentul, mi-a căzut părul”, a declarat Cox, potrivit thethings.com. „Eu acasă am scaune bej și mi se vedea părul negru căzut peste tot. Dar acum a început să-mi crească părul la loc”, a mai spus Courteney.

Medicul i-a schimbat tratamentul, dar, chiar și așa, a continuat să-și piardă părul. „Mi s-a dat din nou prea mult tratament și atunci au început să-mi cadă sprâncenele. Bine măcar că merg des la baie și elimin rapid prin urină substanțele ingerate! Oricum, o să-mi crească la loc și sprâncenele”, a adăugat actrița care a recunoscut că merge acum la un endocrinolog bun și că, datorită lui, este mai bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel