Ce cadouri și-au dat unul altuia Vladimir Putin și Kim Jong-un

Ce cadouri și-au dat unul altuia Vladimir Putin și Kim Jong-un / Foto: Kremlin.ru
Ce cadouri și-au dat unul altuia Vladimir Putin și Kim Jong-un / Foto: Kremlin.ru

Află în articol ce cadouri și-au dat unul altuia Vladimir Putin și Kim Jong-un.

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, au făcut schimb de cadouri. Șefii de stat și-au dat unul altuia câte o carabină. Acest lucru a fost anunțat joi, 14 septembrie, de către secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, scrie vm.ru.

El a spus că Vladimir Putin a primit cadou o carabină făcută de meșteri nord-coreeni. Și președintele Rusiei i-a oferit și lui Kim Jong-un o carabină, dar și un alt cadou neobișnuit.

VEZI ȘI: Meniul prânzului Putin - Kim Jong-un. Cu ce bucate s-au răsfățat cei doi lideri

Cadoul special pe care i l-a dat Putin lui Kim Jong-un

"Președintele Putin i-a oferit liderului din Coreea de Nord o mănușă dintr-un costum spațial, care fusese în spațiu de mai multe ori. În plus, i-a oferit o carabină din producția noastră internă de cea mai înaltă calitate", a spus Dmitri Peskov.

Liderul Republicii Populare Democrate Coreea, Kim Jong-un, a sosit marți, 12 septembrie, în Rusia. Informațiile despre această vizită au fost confirmate de secretarul de presă al președintelui rus Dmitri Peskov. Aceasta este prima vizită a lui Kim Jong-un în Federația Rusă din ultimii patru ani, despre care rușii spun că este un indicator important al dezvoltării relațiilor dintre cele două țări.

Negocierile între șefii de stat au început în dimineața zilei de 13 septembrie, ca parte a comunicării cu delegațiile, după care șefii au discutat față în față. După cum a menționat Dmitri Peskov, negocierile dintre cei doi lideri au avut succes. În principal ei ar fi discutat despre cooperarea în domeniul aviației, infrastructurii și transporturilor.

VEZI ȘI: Scaunul pe care s-a așezat Kim Jong Un la întâlnirea cu Putin, verificat și curățat - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel