Ce condiție a trebuit să respecte Prințul Harry pentru a avea voie să meargă la mormântul Reginei Elisabeta a II-a

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află în articol ce condiție a trebuit să respecte Prințul Harry pentru a avea voie să meargă la mormântul Reginei Elisabeta a II-a.

Prințului Harry i s-a permis să viziteze mormântul Reginei Elisabeta la un an de la moartea acesteia doar cu o singură condiție, scrie Daily Star.

Ducele de Sussex s-a aflat vineri, 8 septembrie, în Marea Britanie, după ce a participat cu o seară înainte la premiile WellChild de la Londra.

În timpul vizitei sale în Marea Britanie, Harry a fost văzut făcând o ieșire emoționantă din Capela St George din Windsor, unde Regina Eliabeta a II-a a fost înmormântată în septembrie anul trecut, după ce a murit la vârsta de 96 de ani.

I s-a spus în ultimul moment că are voie să meargă la mormântul Reginei Elisabeta

Se pare că Harry ar fi vrut să viziteze mormântul Majestății Sale când și-a dat seama că va fi în Marea Britanie la aniversarea morții ei, dar nu credea că va primi permisiunea de a o vizita. Totuși, ducelui i s-a spus în ultimul moment că are voie să îi aducă bunicii sale un omagiu cu condiția ca vizita sa să fie păstrată privată.

De asemenea, la premiile WellChild, Prințul Harry a vorbit despre moartea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a.

"După cum știți, nu am putut participa la premiile de anul trecut, deoarece bunica mea a decedat. După cum probabil că știți și voi, ea ar fi fost prima persoană care ar fi insistat să vin totuși să fiu cu voi toți în loc să merg la ea și tocmai de aceea știu că, după exact un an, ea ne privește pe toți în această seară", a spus Prințul Harry.

Vizita lui Harry s-a încheiat după ce Prințul a zburat la Dusseldorf pentru Jocurile Invictus de sâmbătă, 9 septembrie, făcând singur o excursie scurtă la Blighty.

Harry nu s-a întâlnit cu Regele Charles sau Prințul William



Cel mai probabil Harry nu s-a întâlnit cu vreuna dintre rudele sale regale, nici cu Regele Charles sau Prințul William, din moment ce tensiunile dintre prințul înstrăinat și familia sa sunt la un nivel maxim.

În timp ce Harry și-a adus omagiul bunicii sale, Charles a participat la rugăciuni la Crathie Kirk, iar William și soția Kate Middleton au făcut o călătorie în Țara Galilor, unde au mers la o slujbă specială la Catedrala St David.

Un expert regal a remarcat că, în vreme ce William și Harry petrec o zi importantă separat, în ciuda faptului că se află în aceeași țară, Sussex nu se află pe "radarul" prințului și prințesei de Wales.

"Mă îndoiesc că Prințul Harry este chiar pe radarul Prințului și Prințesei de Wales. Așteaptă cu nerăbdare, răspândesc bucurie. Sunt uniți. Spre deosebire de Harry și Meghan", a spus expertul regal Kinsey Schofield.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel