Ce emisiune va prezenta Dani Oțil după ce a fost înlocuit la Neatza. Filmările au loc în Malta

foto: Dani Oțil, Facebook
foto: Dani Oțil, Facebook

Dani Oțil a plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani. Va avea o nouă emisiune, tot la Antena 1.

Dani Oțil a fost înlocuit de Florin Ristei după ce a decis să se retragă temporar din emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani" de la Antena 1. Omul de televiziune a explicat recent motivul pentru care va lipsi din emisiune timp de o lună: este implicat în filmarea unui nou proiect și a decis să se concentreze pe această activitate în această perioadă.

Conform unei postări de pe pagina de Instagram a Viperele Vesele, se pregătește lansarea unui nou reality show, iar gazda acestuia va fi nimeni altul decât Dani Oțil. Se pare că emisiunea este inspirată de formatul reality-show-ului „Power Couple” din Israel și a fost filmată în Malta.

„Antena 1 lansează un reality show după o versiune din Israel „Power Couple'. Reality show-ul urmărește povestea a 8 cupluri care se confruntă cu mai multe provocări pentru a descoperi cât de bine se cunosc unul pe celălalt.,

Toți concurenții sunt cazați într-o vilă, unde trebuie să reziste 6 săptămâni. În această perioadă bărbații sunt supuși unor probe, în timp ce partenerele de viață trebuie să parieze pe succesul lor. Nimeni nu trebuie să știe cât au pariat. La finalul show-ului Power Couple, producătorii de la Antena 1 vor înmâna premiul cuplului câștigător.

Suma încasată este reprezentată de banii pe care partenerii de viață i-au acumulat până în momentul respectiv.

În exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Dani Oțil este prezentatorul acestei emisiuni. Filmările pentru emisiune au loc în Malta și sunt aproape de final. Antena 1 ne iubește!' – se arată în postarea amintită.

În urmă cu doar câteva ore, Dani Oțil a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie de la filmări însoțită de următorul comentariu: "N-am muncit atâta de când ma duceau ai mei la porumb".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel