Ce face Irina Loghin ca să doarmă bine (video)

Foto: Facebook, Irina Loghin Oficial
Foto: Facebook, Irina Loghin Oficial

Interpreta de muzică populară Irina Loghin a dezvăluit, pe o reţea de socializare, secretul pentru un somn mai bun!

Irina Loghin postează des pe contul personal de Facebook, acolo unde îi place să vină şi cu sfaturi practice despre care poate mulţi nici nu au auzit. Ultimul "truc" cu care a venit în faţa prietenilor din online este despre cum ne putem odihni mai bine noaptea.

"De-abia am aşteptat să înflorească, pentru că eu o folosesc des şi mă ajută extraordinar de bine la somn. Fac o pernă din pânză de bumbac, pun floare de lavandă înăuntru şi o aşez aproape de perna pe care dorm noaptea. Îmi dă un somn liniştitor, e nemaipomenit! Şi cu cele de tei la fel, mai ales că acum e vremea lor. Sunt zile frumoase! Când eram la ţară aveam pădure de tei aproape de casă, urcam dealurile, era un miros extraordinar!

Aş dori ca anul acesta să merg din nou, să-mi aduc aminte de copilărie. Culegeam saci de floare de tei! Lavandă era mai rar. Tata, fiind basarabean, punea buruieni din astea pentru ceaiuri, îi plăcea! Lavanda era în prim plan la tata. Era toată curtea parfumată! Îşi dau viaţă, energie, ne îndeamnă să gândim pozitiv, să lăsăm la o parte relele şi necazurile şi să ne bucurăm de aceste minunate flori care vin de la Dumnezeu!" a spus îndrăgita artistă pe filmare. 

În trecut, Irina Loghin a mai oferit sfaturi femeilor despre cum pot scăpa de guşă prin câteva exerciţii simple dar şi cum îşi pot îngriji părul astfel încât să nu-şi piardă strălucirea, să nu cadă şi să fie mereu sănătos.

Clipul postat de artistă, AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel