Ce face Laura Giurcanu cu banii câștigați la Survivor: „Am un plan și anul ăsta”

Foto: Instagram @lauragiurcanu
Foto: Instagram @lauragiurcanu

Laura Giurcanu a relatat în cadrul unui interviu ce va face cu banii pe care i-a câștigat în perioada în care a participat la emisiunea Survivor.

Fotomodelul a dezvăluit pentru VIVA! ce va face cu banii câștigați:

„Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt, îndeplinindu-mi această dorință foarte profundă. Îmi doresc să îmi iau primul apartament și să-mi construiesc acel „acasă”.”

Despre lecțiile pe care le-a învățat în cadrul emisiunii, Laura Giurcanu a declarat:

„În primul rând, sunt foarte recunoscătoare pentru viața mea, fix așa cum este, chiar și pentru momentele care vin cu provocări.”

„Am înțeles că sunt adaptabilă și curioasă, iar noua perspectivă cu totul asupra vieții este plină de bucurie și energie bună.”

VEZI ȘI: Reacții după eliminarea Laurei Giurcanu de la Survivor: ”A rămas Elena singurică!” Ce s-a întâmplat cu CRBL

Ce spune despre eliminarea de la Survivor?

„La „Survivor au fost și multe momente frumoase, haioase și relaxante. În timpul liber pe insulă, ne odihneam în hamac, priveam des marea și povesteam cu colegii, în unele seri ne jucam tot felul de jocuri pe care le știa CRBL și făceam plimbări în junglă după cocos.”

„Relațiile dintre noi, în mare parte din timp, erau OK, însă la jocuri, uneori, deveneau mai tensionate, toți dorindu-ne victoria.”

„Zilele de joc erau grele, pentru că se întâmplau într-o căldură arzătoare și devenea cu atât mai greu să lupți și să alergi, iar apoi să îți și încurajezi colegii, când nu prea mai aveai oricum resurse de energie.”

„În momentul discursului meu, din urma nominalizării, am avut o atitudine relaxată, aș spune. Consideram că am înmagazinat lecția de supraviețuire și nu pot spune că mă apăsa gândul de a merge acasă. Probabil oamenii au văzut asta.”, a mai declarat fotomodelul pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel