Ți-a rămas friptură multă, după Revelion? Nu o arunca! Iată ce poți face cu ea. Te-ai fi gândit la această variantă?
Dacă nu ai mâncat toată friptura de porc preparată pentru Sărbători, nu o arunca. Scurge-o bine de sos cu ajutorul unor şerveţele din hârtie absorbante şi foloseşte-o la prepararea sandvişurilor, scrie click.ro. Mai poţi folosi frunze de salată verde şi felii subţiri de brânză sau caşcaval.
Carnea de curcan e gustoasă şi plină de vitamine. Toacă mărunt carnea, căleşte-o puţin în ulei de măsline şi adaugă o lingură de suc de roşii şi busuioc. Vei obţine un sos foarte gustos şi hrănitor pentru paste.
Vezi și: Tort delicios din cozonacul rămas de la Sărbători. Rețeta genială
De ce să pui ouă crude în carnea tocată de porc. Trucul genial al bucătarilor
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu