Monica Gabor, invitata unei ediții speciale a emisiunii "Bucătărescu", de la Kanal D, a dezvăluit ce preferințe culinare are, dar și ce gătește când se află în America.
În ediția de sâmbătă, 1 iunie, a emisiunii "Bucătărescu" de la ora 10.00, la Kanal D, invitata lui Dan Silviu Boerescu este Monica Gabor, venită pentru câteva zile în România, care a acceptat să gătească o budincă de dovlecel și ciuperci.
“Îmi place mâncarea tradițional-românească, dar în America gătesc în fiecare zi mâncare chinezească tibetană, gătesc carne și foarte multe legume, cu ghimbir, cu mirodenii, în WOK. Mănânc foarte multe fructe și legume crude, le tai bucatele, le pun în blender cu puțină apă și iese un shoothie foarte hrănitor”, a spus Monica Gabor.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Roxana Neagu