Ce gest romantic a făcut Selly pentru Smaranda la aniversarea a 5 ani de relație

foto: Facebook, Selly
foto: Facebook, Selly

Cei doi îndrăgostiți au ales să celebreze momentul în afara țării.

Selly și partenera sa, Smaranda Știrbu, au sărbătorit 5 ani de relație. Cei doi se susțin reciproc și se sprijină necondiționat în toate proiectele lor. Pentru a marca această aniversare, cuplul a ales să călătorească în Italia, într-o regiune deosebit de frumoasă. ”5 years of us”, a scris Smaranda la descrierea postării.

Selly și Smaranda Știrbu sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea showbizului românesc, iar fanii sunt cu sufletul la gură așteptând vestea despre o posibilă căsătorie. Cei doi au sărbătorit într-o locație de vis. De-a lungul timpului, au explorat diverse destinații cu culturi diferite, bucurându-se din plin de ceea ce fiecare zonă le-a oferit.

De această dată, cei doi au ales Tivoli, situată în apropierea Romei, o locație care pare desprinsă dintr-un basm. Selly și Smaranda au vizitat Villa d'Este, o vilă din secolul al XVI-lea, faimoasă pentru grădina sa în stil renascentist cu terase în pantă și numeroase fântâni.

Selly și-a cumpărat apartament în Mamaia

În această vară, Selly și-a achiziționat primul său apartament chiar pe litoral. Vloggerul a optat pentru o locuință la etajul 13 într-un bloc de lux. Construcția ar urma să fie gata până la finalul anului 2024. Tânărul a ținut să-și anunțe fanii că că proiectul rezidențial este unul de lux și urmează să se extindă cu piscină, dar și numeroase restaurante în zonă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel