EXCLUSIV  Ce i-a spus un om de afaceri ministrului de Interne, Cătălin Predoiu. ”Au gărzi de corp 24 din 24”/ VIDEO

Cătălin Predoiu/ Foto: Crișan Andreescu
Cătălin Predoiu/ Foto: Crișan Andreescu

Cătălin Predoiu a dezvăluit conversația în direct, la DCNewsTV. 

”Eu vă spun ce mi-a relatat un om de afaceri de frunte din România. Mi-a spus că ”înțelegem că există situații în care poliția a mai greșit, dar trebuie să explicăm lumii și noi, nu numai dvs., domnule ministru, că avem un climat de siguranță pe care în alte țări nu-l găsim. Eu am parteneri oameni de afaceri în Europa care au gărzi de corp 24 din 24, trei schimburi”. Hai să facem o socoteală cât costă un astfel de aparat de protecție” spune ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, în interviul acordat DCNews. 

Întrebat dacă datorită profesionalismului din poliție suntem o țară mai sigură, ministrul spune că ”și poliție, și alte agenții de aplicare a legii”. Analistul politic Bogdan Chirieac întreabă dacă nu și pentru că România este o țară mai liniștită, la care ministrul de Interne admite că ”poate și datorită mentalității cetățeanului care nu este violent, agresiv”. ”Toate concordă aici, asta nu înseamnă că trebuie să neglijăm efortul și performanța poliției” subliniază Cătălin Predoiu, afirmând că mereu discutăm despre cazul ”de ieri”, dar uităm cazurile din ultimele săptămâni și luni: ”crime serioase, infracțiuni grave rezolvate, unele în timp record”. 

Ministrul de Interne a anunțat că începe reformarea poliției, prim-ministrul spunându-i ”ai mână liberă”. Vezi mai mult în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel