EXCLUSIV  Ce înseamnă Mercur retrograd în Fecioară. Zodia care va avea parte de surprize. Daniela Simulescu: Țineți-vă bine! / video

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @user23299994
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @user23299994

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens, a oferit previziuni complete pentru zodia Berbec. 

Potrivit Danielei Simulescu, ne apropiem de retrogradarea lui Mercur în semnul Fecioarei, dar efectele acestei retrogradări se vor simți chiar înainte de această perioadă, aducând încurcături, amânări și anulări. Astrologul spune că trebuie să ne pregătim cu multă răbdare pentru zilele următoare, indiferent dacă muncim sau nu, deoarece Mercur retrograd în Fecioară poate provoca diverse probleme și stricăciuni.

„Ne apropiem de retrogradarea lui Mercur în semnul Fecioarei. De altfel, știți că retrogradarea se întâmplă într-o anumită perioadă, între 5 și 29 august, dar de obicei Mercur își arată colții încă de dinaintea startului retrogradării, așa că zilele următoare, țineți-vă bine pentru că pot urma tot felul de încurcături, de amânări, de anulări, tot felul de stricăciuni.

Țineți-vă bine pentru că Mercur retrograd în Fecioară asta înseamnă. Trebuie să vă înhămați cu multă răbdare zilele următoare, indiferent că ați rămas să munciți, indiferent că mergeți în concediu, în vacanță sau chiar la un festival.”, a spus Daniela Simulescu. 

 

 

Berbec/Ascendent în Berbec 

Potrivit Danielei Simulescu, Berbecul va fi atras de distracție și bucurie, evitând responsabilitățile serioase. Marte, guvernatorul său, este în casa a 3-a și se apropie de Jupiter, accentuând această atitudine de nepăsare. Totuși, Mercur retrograd în casa a 6-a va aduce probleme la serviciu, proiecte neterminate și situații care revin, așa că trebuie să evite să caute scurtături periculoase.

„Cu Luna Nouă în Leu, ție îți arde doar de distracție, îți arde doar să te distrezi, să te bucuri de viață, să fii vesel. Cumva, te duci către o zonă mai superficială și pentru că și Marte, guvernatorul tău, este în casa a 3-a, se apropie de Jupiter, dar nu prea îți arde ție de lucrurile serioase, de responsabilități. Ai așa o atitudine de nepăsare.

Totuși, nu uita că Mercur își începe retrogradarea în casa a 6-a și când crezi că ai terminat ceva la serviciu, că ai rezolvat un proiect, că ai scăpat de o problemă, acestea vor reveni peste tine, așa că încearcă să nu găsești cele mai periculoase scurtături. Știți cum e, când vrem să plecăm în vacanță mai avem de rezolvat lucruri la serviciu și căutăm metoda prin care să le rezolvăm repede. Cum Marte e în casa a 3-a, ce zici? „Lasă că îmi dă mintea mea niște idei, niște soluții” și le alegi pe cele mai ușoare gândindu-te: „Lasă că merge așa”. 

La finalul săptămânii s-ar putea să ai o surpriză și să-ți dai seama că trebuie să mai dai un telefon, un email, că trebuie să te întorci la serviciu, că trebuie să mai vorbești cu un coleg. Atmosfera nu va fi una liniară, plăcută, ci va fi mai tensionată, tot timpul vor fi ajustări pentru că Mercur retrograd în casa a 6-a înseamnă o în conjuncție cu ascendentul și cu Soarele tău. Deci ajustări.... Nu reușești să pui punctul pe i, nu reușești să găsești soluția perfectă. Dacă ai făcut un pas, a doua zi trebuie să-l îmbunătățești.

Eu ți-aș recomanda să nu faci scurtături, dar știi cum e, când trebuie să existe, ele vor exista. Tu trebuie doar să împaci viața, adică să ai parte și de distracție, dar și să-ți dai seama și să te aștepți că va trebui să mai faci ceva pentru serviciu și chiar dacă lucrezi și nu ești în concediu, poate că finalul săptămânii va fi destul de zăpăcit, vei face chiar și tu niște greșeli.”, a spus Daniela Simulescu.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel