EURO 2024. Ce l-a emoționat pe Gigi Becali la meciul Slovacia - România: "Ei caută, parcă, ceva alinare"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Gigi Becali, patronul FCSB, a spus ce l-a impresionat la partida dintre Slovacia și România, disputată pe stadionul din Frankfurt.

Becali a vorbit și despre performanța echipei naționale a României, care s-a calificat în optimile EURO 2024.

”Este mare lucru, pentru că puterea şi încrederea se transmit şi la echipele de club. Poate este un punct în care fotbalul românesc începe să se ridice iar. Nu avem încă aşa mari valori, dar poate mai cresc copiii din urmă ceva acum, cu forţa grupului şi cu Dumnezeu.

Cel mai mult mă emoţionează, ce îmi place sunt zecile de mii de oameni, de români de pe stadion și bucuria aia a lor că suntem și noi pe undeva. Ei caută parcă ceva alinare, ceva. Spunea cineva un lucru: Dacă avem 30-35 de mii la meci, înseamnă că am avansat şi noi ca națiune”, a declarat Gigi Becali, jurnaliștilor, în fața Palatului din Aleea Alexandru, București.

România va înfrunta Olanda în optimile EURO 2024

Naționala de fotbal a României a reușit, miercuri seară, performanța de a se califica în optimile EURO 2024, chiar de pe primul loc al Grupei E, din care au făcut parte Belgia, Slovacia și Ucraina. Astfe, echipa antrenată de Edi Iordănescu va înfrunta Olanda în optimi, formație care și-a încheiat grupa doar pe poziția a treia.

Meciul România - Olanda este programat pe data de 2 iulie, începând cu ora 19.00, pe arena din Munchen, locul unde România a învins Ucraina, cu scorul de 3-0, în primul meci al Grupei E de la EURO 2024, organizat în Germania.

Dacă România va reuși să învingă, în optimi, ”Portocala Mecanică” ar putea întâlni în sferturile de finală învingătoarea din partida dintre Austria și Turcia. Dacă va reuși să ajungă în semifinalele EURO 2024, România va juca împotriva uneia dintre echipele Anglia, Slovacia, Elveția sau Italia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel