Ce le transmite Cezar Ouatu românilor care îi neagă valoarea

Cezar Ouatu susține că Eurovision 2013 este foarte important pentru el, însă știe că există și conaționali care nu îi apreciază calitățile sale vocale.

Într-un interviu acordat pentru Gândul, cu câteva ore înainte de cea de-a doua semifinală a Eurovision 2013, Cezar Ouatu, întrebat dacă se va clasa într-un top 5 la finalul competiţiei, nu a oferit un răspuns ferm: "În finală mai discutăm", a declarat artistul, precizând că "Acolo nu există favoriţi. Să nu uităm că Eurovision este un concurs geopolitic şi că fiecare axă - Scandinavia şi Rusia - are favoriţi. Cert e că România va şoca şi că cele trei minute în care voi evolua vor exprima ceva - o apariţie".

Concursul de la Malmo este foarte important pentru Cezar Ouatu, după cum însuși a afirmat, însă românilor care au reacționat negativ față de calitățile sale vocale le transmite ca vă fi un "artist român internațional". "Sunt un artist cu sigiliu românesc. Dacă România nu mă vrea voi fi un artist român internaţional", a mai declarat Cezar.

Citește aici C.T. Popescu, în ipostază inedită. Ascultă cum îl imită pe Cezar Ouatu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel