Ce mănâncă Margot Robbie, actrița din filmul „Barbie‟, pentru a-şi menţine silueta

captură video trailer "Barbie"
captură video trailer "Barbie"

Margot Robbie, protagonista filmului „Barbie‟, arată senzaţional la vârsta de 33 de ani. Cum face asta? Pe lângă sport, are o dietă echilibrată. Iată ce consumă frecvent actriţa pentru a se menţine în formă!

De când cu lansarea filmului "Barbie", toată lumea se întreabă ce regim ţine Margot Robbie pentru a-şi păstra dimensiunile şi kilogramele ca de adolescentă. Deşi are peste 30 de ani, Margot e foarte atentă la ce pune în farfurie! Nici nu e de mirare că încape fără probleme în hainele croite parcă pentru o păpuşă Barbie!  

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Ce mănâncă Margot Robbie

În dieta actriței Margot Robbie se află, cu precădere, alimente fermentate precum chefir, varză murată, kimchi (varză chinezească) care, se ştie, accelerează arderile. În plus, conțin probiotice care îmbunătăţesc digestia şi ajută la întărirea sistemului imunitar și la absorbția nutrienţilor, care reduc balonarea, scrie Eat This.

Fructele de pădure sunt, de asemenea, alegeri inteligente pentru Margot Robbie. Consumă frecvent afine şi zmeură, ca surse bogate în antioxidanți, potasiu, magneziu, vitamina C, vitamina K și fibre. Acestea sporesc elasticitatea pielii, ceea ce face ca ridurile să întârzie să apară. La micul dejun, lui "Barbie" îi place să mănânce pâine prăjită cu avocado, brânză Halloumi la grătar și bacon, a spus actriţa într-un interviu pentru Vogue.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel