Aveți grijă ce mâncați de Paște pentru a nu avea probleme cu kilogramele!
Andreea Sava ne arată care sunt principiile unei diete sănătoase. În rândurile de mai jos veți putea găsi câteva dintre regulile de bază:
"Fără prăjeli – grătar, fiert, cuptor dar FĂRĂ ULEI sau, în unele cazuri, puţin ulei dar nu de floarea soarelui (detalii în listă)
Fără fast food şi ronţănele de orice fel
Mâncat cât mai simplu şi curat – fără garnituri şi sosuri de orice fel. Folosiţi condimente simple vegetale şi muştariar la friptură puteţi adăuga o salată sau garnitură de legume crude, la grătar sau în alte variante ce nu implică prăjirea. Posibilităţile sunt nelimitate
Fără pâine şi făinoase. Doar din cereale integrale (făină integrală), niciodată seara şi cu măsură. Nu, nu sunt adepta eliminării totale a niciunui element, deci nici a carbohidraţilor
Fără sucuri îmbuteliate şi DELOC cele carbogazoase. Încercaţi, pe cât posibil, să vă preparaţi singuri sucurile din fructe şi legume. Pentru că e greu să te cari după tine cu sucul de acasă, beţi din cele îmbuteliate cu măsură. Luaţi-le în calcul ca pe mâncare. Le beţi pentru gust. Setea nu o potoleşte decât apa. Aşadar...
Multă apă", a scris jurnalista pe blogul personal. Continuarea o găsiți AICI.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News