Ce mâncăruri preferă Prințesa Kate. Semnul ciudat pentru care e acuzată de bulimie. Dieta pe care o ține

Sursa: Reuters
Sursa: Reuters

La începutul acestei săptămâni, Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală abdominală planificată. Iată cum arată istoricul său medical și ce mâncăruri preferă Prințesa.

Recent, Kate Middleton a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale. Conform medicilor, aceasta are nevoie de o perioadă îndelungată pentru a se recupera și nu își va relua îndatoririle regale până la Paști.

Încă nu se cunoaște motivul pentru care a fost necesară intervenția, însă oficialii Casei Regale  au declarat că problema ei nu este una canceroasă.

Ce mâncăruri preferă Prințesa Kate 

Kate Middleton, cunoscută pentru stilul său de viață sănătos și dragostea ei pentru sport, are, la 42 de ani, o siluetă de invidiat. Membrilor familiei Wales le place să consume mese nutritive și gustoase, Kate Middleton fiind cea care pregătește mesele pentru cei trei copii ai familiei: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

La micul dejun, Prințesei îi place să consume smoothie, dar și fulgi de ovăz. Cu toate că nu este vegetariană, apropiații acesteia au dezvăluit că îi place să consume mâncăruri fără carne la masa de prânz. 

Printre mâncărurile preferate de Prințesa Kate se numără și salatele de pepene roșu, tabbouleh, ceviche și gazpacho. La cină, prințesa mănâncă fripturi, paste, curry. Friptura de pui este foarte populară în rândul familiei regale. Pastele sunt și ele preferate în casa Cambridge. 

În ceea ce privește deserturile, Prințesa Kate se bucură și ea de gustări dulci, desertul ei preferat fiind budinca lipicioasă de caramel.

Ea a recunoscut că adoră mâncarea picantă.

Kate Middleton a ținut o dietă cu multe proteine și puțini carbohidrați

Înainte de a se căsători, Kate Middleton a ținut o dietă cu multe proteine și puțini carbohidrați, iar după ce a născut al doilea copil, Kate a început să prefere fructele și legumele.

Potrivit unor surse ale Casei Regale, în timpul celor trei sarcini, Kate a întâmpinat probleme în a se menține la o greutate acceptabilă și slăbea în continuu. De atunci ea a ales o dietă din care n-au lipsit avocado, fructe de pădure și fulgi de ovăz.

Kate iubește mâncarea picantă. Cum i-ar putea afecta stomacul

Este bine cunoscut faptul că persoanele care suferă de ulcer și consumă alimente picante își pot agrava simptomele. Alimentele picante pot, de asemenea, să irite anumite infecții ale tractului urinar.

Ele conțin niște substanțe chimice care pot irita mucoasa stomacului ceea ce poate duce la senzații de arsură sau disconfort în zona stomacului. Alimentele picante pot relaxa sfincterul esofagian inferior, facilitând refluxul acid din stomac în esofag. Acest lucru poate provoca arsuri la stomac și alte simptome asociate refluxului, potrivit Dcmedical.ro

Kate Middleton, probleme medicale în timpul celor trei sarcini

În timpul celor trei sarcini, Kate a suferit de hiperemezis gravidarum, adică o formă extremă a grețurilor matinale.

Hipermezis gravidum poate duce la deshidratare severă și pune atât mama, cât și copilul în pericol, pentru că nu pot primi substanțele nutritive esențiale. Kate a dezvăluit în anul 2020 că folosește meditația și respirația profundă pentru a-și controla simptomele.

 

Kate Middleton suferă de tulburări alimentare?

Încă de când a devenit membră a familiei regale, greutatea lui Kate Middleton a fost un subiect despre care s-a tot discutat. Foarte mulți oameni au comentat asupra siluetei sale subțiri, iar unii chiar au acuzat-o de anorexie sau bulimie.

Mai multe zvonuri cu privire la o presupusă luptă a prințesei cu anorexia sau bulimia au circulat în ultimii ani. De asemenea există persoane care afirmă că aceasta este supusă unei presiuni extreme pentru a-și menține fizicul subțire datorită rolului ei în cadrul monarhiei.

Cu toate acestea, nimeni nu poate afirma în mod definitiv dacă suferă sau nu de un tulburare alimentară.

Degetele lui Kate Middleton, semn al bulimiei?

La un moment dat, degetele bandajate ale prințesei Kate au stârnit îngrijorare cu privire la faptul că ar putea suferi de o tulburare alimentară.

O postare de pe platforma X  sugera că degetele rănite ale lui Kate, care au fost văzute bandajate de mai multe ori din cauza unui "accident cu trambulină", erau un semn al unei afecțiuni mult mai grave.

"Se pare că este semnul lui Russell - un simptom al bulimiei. Probabilitatea ca aceleași degete să fie rănite în incidente separate în decursul unei luni este foarte mică. Rănile sunt, cel mai probabil, legate de vomă provocată", spunea un comentariu. 

Dacă este adevărat, Kate nu ar fi prima membră a familiei regale care se confruntă cu această tulburare, deoarece Prințesa Diana a vorbit deschis despre propria ei luptă împotriva bulimiei.

Aceasta ar fi început să lupte cu bulimia chiar după ce s-a logodit și a avut nevoie de aproximativ un deceniu ca să o depășească, potrivit Dcmedical.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel