Ce mesaj a transmis studenta înainte de a muri în accidentul aviatic

aura_ion_64285000
aura_ion_64285000

Aurelia Ion, fata decedată în tragedia aviatică de la Cluj, era rezidentă la Facultatea de Medicină Bucureşti, Institutul Medico-Militar. Trupul tinerei va fi adus la Bucureşti şi depus la Capela Spitalului Militar.

Aurelia avea doar 23 de ani şi îşi dorea să ajungă un medic renumit, iar pentru îndeplinirea acestui vis făcea voluntariat și se zbătea să înveţe cât mai mult din tainele medicinei şi să salveze vieţi.

Studenta a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj tulburător: "Whatever you do will be insignificant, but it is very important that you do it" (n.r. Orice ai face este nesemnificativ, dar este foarte important să o faci). Aurelia făcea practică la spitalul Fundeni şi a plecat ca voluntar împreună cu o echipă de transplant la Oradea, pentru recoltarea unui ficat. Fata se afla în avion ca voluntar în cadrul programului de transplant. Ea era o studentă foarte apreciată, acesta fiind şi motivul pentru care a fost aleasă să participe la misiune. Colegii au transmis mesaje pe pagina de Facebook în care și-au prezentat condoleanțele.

"Stimați colegi,

Cu regret vă anunț trecerea în neființă a colegei noastre, slt. Ion Aurelia, anul 5 la medicină militară, în urma accidentului aviatic de la Cluj.  Cei care vor să prezinte condoleanțe familiei sau să își arate sprijinul sunt invitați marți la orele 15:00 la secretariatul UMF unde dl prodecan Jinga va ține un scurt discurs. Se așteaptă ca trupul neînsuflețit să fie adus miercuri la capela Spitalului Militar. Dumnezeu să o odihnească în pace!", a fost mesajul transmis de colegii tinerei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel