Ce muzică ascultă Lidia Fecioru la volan și cum a scăpat de înjuratul în trafic

FOTO: Freepik @prostooleh
FOTO: Freepik @prostooleh

Cum a scăpat Lidia Fecioru de înjuratul la volan.

Fiecare conducător auto are modul său de a se ”descărca” atunci când se enervează în trafic, care este din ce în ce mai aglomerat, mai ales în marile orașe.

Lidia Fecioru declara anul trecut, într-un podcast, citat de Denise Rifai, în emisiunea ”40 de întrebări”, de la Kanal D, că în urmă cu câțiva ani, aglomerația de pe șosele o făcea să înjure ca un birjar, acum nu mai are nicio problemă cu ceilalți participanți la trafic, nu se mai enervează la volan, și preferați să ascultați manele, chiar la volum maxim.

Întrebată dacă manelele au vindecat-o de obiceiul de a înjura la volan, Lidia Fecioru a afirmat că ”muzica în sine” a dezvățat-o de acest obicei. 

”Muzica în sine m-a dezvățat de obiceiul acesta. Nu mai sunt, îmi lipsește în totalitate agresivitatea la volan, nu mai sunt vitezomană, eram vitezomană, să știi (...) Timpul, dar cred că am mai și îmbătrânit, am 62 de ani, nu mai am aceleași chestii care să iasă ca în tinerețe.

FOTO: captură video YouTube @Kanal D

Dar o muzică ce mă poate duce la o iubire neîmplinită, la niște sentimente ale mele, că e manea, că e o melodie rusească, o melodie românească, o melodie din folclor, nu contează. Contează că mă regăsesc în foarte multe melodii. Și atunci, asta fac, râd, plâng”, a mărturisit bioenergeticianul Lidia Fecioru, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Lidia Fecioru: ”Nu am luptat pentru ei”

Întrebată cum arată ”iubirea neîmplinită”, Lidia Fecioru a subliniat că nu o poate defini. ”Dacă stau acum să mă gândesc, nu știu dacă am iubit cu adevărat. Dacă vorbim de copii, scoatem din context familia, acolo nu există iubire condiționată, este, trebuie să fie și este.

Dar așa, nu îmi dau seama dacă am renunțat foarte repede la niște persoane din viața mea, nu cred că i-am iubit foarte tare. Nu am luptat pentru ei”, a mai spus Lidia Fecioru.

Citește și: Cu ce se ocupă Dorin, fratele lui Dani Oțil. "Noi nu suntem prieteni pe Facebook!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel