Ce NU trebuie să mănânci niciodată într-un restaurant. Regulile lui Gordon Ramsay

Unul dintre cei mai de succes chefi din Marea Britanie,  Gordon Ramsay, cu trei stele Michelin şi restaurante în întreaga lume, a dezvăluit cele trei reguli de aur pentru a obţine tot ce e mai bun din orice experienţă culinară.

Gordon  Ramsay dezvăluie că la masa într-un restaurant   trebuie evitate specialităţile, să fie suspicioşi în privinţa laudelor excesive şi să negocieze pentru vin: "Specialităţile sunt acolo pentru a dispărea pe parcursul serii. Când există 10 specilităţi, asta nu e special", potrivit gustare.ro.

De asemenea, el recomandă să rezervi o masă pentru cel puţin trei persoane atunci când vrei să iei o cină romantică în doi. Acest lucru va îmbunătăţi şansele de a avea mai mult spaţiu şi a evita să fiţi înghesuiţi într-un colţ al restaurantului.

Atunci când comandaţi vin, el spune că pentru a obţine preţurile cele mai bune, clienţii ar trebui să ceară lista cu ultimele sticle dintr-o anumită colecţie – sticle a căror etichetă nu mai este intactă, vinuri care urmează să fie schimbate sau anumite vinuri de care restaurantele vor să scape.

[citeste si]

Celebrul chef a vorbit şi despre preparatele pe care nu le-ar comanda niciodată, dând un exemplu: "Atunci când îmi spun că este 'celebra lasagna roşie', vreau să ştiu cine a făcut-o aşa celebră?".

El susţine că tot mai multe restaurante folosesc aceste terminologii, spunând despre mâncărurile lor că sunt cele mai bune din ţară sau cele mai cunoscute, însă "Cine a spus asta? Cine le-a numit aşa?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel