EXCLUSIV  Ce planuri are Vlad Gheorghe pentru viitoarele alegeri: Cred că am rupe! Există discuții în sensul ăsta / video

Vlad Gheorghe. Sursă foto: Facebook Vlad Gheorghe
Vlad Gheorghe. Sursă foto: Facebook Vlad Gheorghe

Fostul europarlamentar Vlad Gheorghe a fost invitat la emisiunea #Rezist, cu Oana Stănciulescu, unde a vorbit despre planurile sale privind viitoarele alegeri care vor avea loc în România.

Întrebat dacă se gândește să meargă la alt partid, Vlad Gheorghe a spus că în prezent nu se gândește la acest lucru, dar este hotărât să contribuie serios atât la alegerile prezidențiale, cât și la cele parlamentare. El își dorește să reunească mai mulți oameni cu aceeași viziune care au demonstrat performanță în alegeri. De asemenea, Vlad Gheorghe a evidențiat contribuția altor persoane importante, cum ar fi Ana Ciceală, Cosette Chichirău și Sabin Sărmaș, subliniind că Sabin Sărmaș a avut un rezultat foarte bun și este un politician valoros.

„La alt partid, în acest moment, nu mă gândesc, dar mă gândesc foarte serios că trebuie să fac ceva atât pentru prezidențiale, cât și pentru parlamentare. Eu aș vrea să ne strângem mai mulți oameni care gândim la fel și care am și dovedit în alegeri.

Eu am peste 200.000 de voturi, aș zice că undeva la 270.000-280.000 de voturi. Dacă s-ar renumăra, eu zic că s-ar vedea lucrul ăsta. Sunt oameni care au în local zeci de mii de voturi - Ana Ciceală, Cosette Chichirău, Sabin Sărmaș. Sărmaș a avut un procent extrem de bun și este extrem de bun ca personaj politic și un om care poate să spună foarte multe lucruri.", a spus Vlad Gheorghe. 

 

2. -imagine fara descriere- (vlad-gheorghe_42555500.jpg)

 

 

Vlad Gheorghe: Cred că am rupe! Există discuții în sensul ăsta

Vlad Gheorghe a subliniat că ar fi benefic să se reunească mai mulți oameni într-un proiect politic coerent. El a mai menționat că, deși este timp, ar trebui să se decidă rapid, având în vedere că septembrie se apropie. Potrivit acestuia, există deja discuții în această direcție, dar nu a dezvăluit detalii suplimentare.

„Dacă am reuși să ne strângem mai mulți într-un proiect politic cu cap și cu coadă, cred că am rupe. Este mare nevoie de așa ceva în zona asta de piață politică a publicului pentru că publicul ne-a votat într-adevăr independenți. Mă rog, Cosette Chichirău nu a fost independentă, dar a candidat ca un independent și eu o văd independentă, chiar dacă a candidat cu un partid local. Deci zona de independent sau partid local mie mi se pare cumva același lucru, același gen de produs și eu cred că ar trebui să ne unim.

Este timp, dar ar trebui să ne decidem cât mai curând. Este început de august și, într-adevăr, în septembrie ar trebui să fie ceva. Eu cred că ar trebui să existe o coagulare și există discuții. Nu cred că vă spun vreun secret în acest moment, că există discuții în sensul ăsta.", a spus Vlad Gheorghe. 

 

„Alegerile prezidențiale sunt cele mai importante. Istoria ne-a arătat asta"

Vlad Gheorghe a accentuat importanța alegerilor prezidențiale, subliniind că acestea sunt foarte importante. 

„Trebuie să ne gândim foarte serios la prezidențiale pentru că o să fie secvența asta de: prezidențiale azi, peste o săptămână - parlamentare, peste încă o săptămână - turul II.

Alegerile prezidențiale sunt, într-adevăr, poate cele mai importante. Istoria ne-a arătat asta. Teoretic nu ar trebui să fie, dar practic sunt cele mai importante și cei ca noi trebuie să se gândească tot în secvența asta: întâi prezidențialele, adică pe primul loc pe cine vedem noi ca președinte și cum trebuie să arate președintele României. După care: de ce echipă are nevoie acel președinte ca să meargă mai departe.

Eu știu, pot să vorbesc în calitate pentru că am fost europarlamentar, am fondat un partid pe care alții l-au distrus, dar care a ajuns de două ori în Parlament până acum. Îți trebuie și echipă ca să mergi mai departe.", a spus Vlad Gheorghe la emisiunea #Rezist, cu Oana Stănciulescu, de pe DC News și DC News TV. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel