Ce poți face cu apa în care ai fiert ouăle. Nu o arunca! Este excelentă

După ce fierbi ouăle, nu te grăbi să arunci apa. Iată cum o poți folosi. Este excelentă!

Publicitate

Ouăle sunt o sursă importantă de proteine de înaltă calitate, acestea fiind bogate în vitamina D şi minerale. Iar plantele din ghiveci pot beneficia de apa în care au fost fierte. Coaja de ouă este o sursă naturală de calciu şi este extrem de utilă pentru a menţine pH-ul solului la o valoare normală, scrie cumsa.ro.

Lasă apa în care ai fiert ouăle să se răcească, iar apoi toarn-o la plantele din ghivece. Este o sursă foarte bună de calciu pentru acestea.

Vezi și: Cum plantezi trandafirii din buchetul primit. Metoda explicată pas cu pas

Tratează roșiile cu găinaț, urzici și drojdie! Cum se prepară soluția

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel