Dacă ai rămas cu multe ouă de la masa de Paști, trebuie să știi că există o rețetă care te poate ajuta. Astfel, schimbi puțin meniul și reinventezi următoarea masă în familie.
Ingrediente
8 ouă fierte
1 ceapă
3 linguri de maioneză
2 linguri de muștar
sare, boia, piper - după gust
Cum se prepară
Curăță ouăle și toacă-le cubulețe. Într-un castron mare, combină-le cu maioneza și muștarul. Cantitățile de maioneză și muștar pot varia în funcție și de gustul tău. Adaugă condimentele și amestecă bine. Adaugă și ceapa tocată mărunt. Acoperă și bagă la frigider până la servire. Astfel, aromele se vor combina și totul va fi delicios.
Vezi și: TORT fabulos din COZONACUL rămas de la Paști. Rețeta delicioasă
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu