Ce poți mânca la restaurantul lui Doldurea, primarul din Caracal. Cât costă o tochitură moldovenească - meniu prețuri

Ce poți mânca la restaurantul hotelului primarului din Caracal Ion Doldurea?

Construită în 1881, casa a aparţinut senatorului de Romanaţi, Teodor Bancu, după care în 1902 a fost vândută statului având mai multe destinaţii, ultima fiind transformarea acesteia într-un hotel-vilă boutique. În prezent, hotelul este renovat complet și este omologat la 5 stele. 

Restaurantul vine ca o completare a hotelului, cu o capacitate de 60 de locuri si este împărţit în două saloane, fiecare de 30 de locuri. Pentru petreceri private, degustări și evenimente, este pusă la dispoziţie o cramă, „un spațiu care te duce cu gândul la mesele haiducilor locali, cu băutură și mâncare oltenească”.

Haideți să vedem ce putem mânca la restaurantul lui Ion Doldurea, tatăl bărbatului care deținea compania cu stația GPL unde s-a produs explozia din Crevedia:

COCOACE CU BACON ȘI BRÂNZĂ (450G) – 26 LEI

SANDWICH RETRO (350G) – 24LEI

PLATOU BRÂNZETURI (590G) – 77LEI

BRÂNZĂ FETA LA CUPTOR (150G) – 24LEI

SALATĂ CU CREVEȚI RETRO (310G) – 45LEI

SUPĂ CREMĂ DE BROCCOLI (410G) – 17LEI

PASTE CU FRUCTE DE MARE (250G) – 49LEI

CIOLAN DE PORC ROMANAȚEAN (600G) – 59 LEI

CEAFĂ DE PORC MARINATĂ LA GRATAR (450G) – 29LEI

TOCHITURĂ MOLDOVENEASCĂ (350G) – 48LEI

MUȘCHI DE VITĂ (300G) – 110 LEI

ANTRICOT DE VITĂ (300G) – 85 LEI

PASTRAMĂ DE BERBECUȚ (450G) – 55LEI

ȘNITEL MR.BIG (450G) – 38 LEI

RETRO DUCK BREAST (350G) – 105 LEI

FILE DE SOMON LA TIGAIE CU UNT (300G) – 60LEI

TON LA GRĂTAR CU SPANAC (300G) – 75 LEI

FRITTO DI MARE (1000G) – 140 LEI

PIZZA CRUDO (300G) – 39 LEI

PIZZA QUATTRO FORMAGGI (350G) – 37 LEI

BURGER DE VITĂ CU CARTOFI RETRO PAI (350G/150G) – 48 LEI

SOTE DE BROCCOLI (250G) -17 LEI

GUJOANELE LUI PRÂSLEA CEL VOINIC (300G) – 25 LEI

HUMUS (220G) – 17 LEI

SPAGHETELE ÎMPĂRATULUI ROȘU (200G) – 24LEI

PIURE DE CARTOFI (150G) – 11 LEI

SALATĂ DE ARDEI COPT (250G) – 13 LEI

OCEAN PLATE (900G) – 160 LEI

CREVEȚI LA GRĂTAR (350G) – 72 LEI

MIDII SPANIOLE (450G) – 45 LEI

CARTOFI PAI (250G) – 7 LEI

SALATĂ DE VARZĂ (200G) – 9 LEI

PAINE RETRO (200G) – 7 LEI

TORT CU MORCOVI (180G) – 23 LEI

CIUPERCI PANE (250G) – 16 LEI

FOCACCIA (150G) – 11 LEI

PAPANAȘI CU SMÂNTÂNĂ ȘI AFINE (200G) – 29 LEI

ITALIAN TIRAMISU (180G) – 29 LEI

CAFEA IN TREI CULORI – 15 LEI

COCA COLA 250ML – 8 LEI

Cel mai scump fel de mâncare din meniu este „OCEAN PLATE (900G)” – 160 LEI. Conține creveți, tentacule caracatiță, calamar, clești crab, midii, morcov, țelină, măr, pătrunjel, lămâie, iaurt, castraveți, mărar.

VEZI ȘI: Sociologul Gelu Duminică: De ce primarii din Crevedia și Caracal nu au demisionat din funcție după explozie - https://www.dcnews.ro/sociologul-gelu-duminica-de-ce-primarii-din-crevedia-si-caracal-nu-au-demisionat-din-functie-dupa-explozie_928031.html#google_vignette

VEZI ȘI: Întrebarea zilei, după ce Florin Petre a fugit pe geamul primăriei Crevedia - https://www.dcnews.ro/intrebarea-zilei-dupa-ce-florin-petre-a-fugit-pe-geamul-primariei-crevedia_928022.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel