Ce putem vedea pe Disney+ în această toamnă. LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy, printre surprizele lunii septembrie

foto: Freepik
foto: Freepik

Iată cu ce se pot delecta toamna asta abonații Disney+!

În luna septembrie 2024, Disney+ România aduce câteva titluri noi și interesante, potrivit whatsondispleyplus.com. Printre cele mai notabile sunt:

„Agatha All Along” (19 septembrie) - un spin-off al serialului „WandaVision” care o urmărește pe Agatha Harkness în încercarea de a-și recăpăta puterile magice.

„LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy” (13 septembrie) - o nouă aventură în universul Star Wars, cu o abordare unică LEGO.

„She Taught Love” (27 septembrie) - un nou film romantic în care Darrell Britt-Gibson își face debutul ca scenarist și actor principal.

„In Vogue: The 90s” (13 septembrie) - un documentar care explorează industria modei din anii '90, cu participarea unor figuri notabile din modă, inclusiv Anna Wintour.

„Child Star” (17 septembrie) - un documentar regizat de Demi Lovato, care oferă o privire profundă asupra vieții copiilor vedete din industria de divertisment.

Acestea sunt doar câteva dintre lansările programate pentru această lună, cu precizarea că Disney+ aduce și alte serii și documentare captivante care merită urmărite.

Citește și Noutățile toamnei pe Netflix, SkyShowtime și HBO Max. Cu ce seriale noi ne delectăm din septembrie 2024

Ce filme pot urmări copiii pe Disney Plus în prima lună de toamnă

Și cei mici au acces la o gamă variată de filme și seriale animate pe Disney+ România, filme care, cu siguranță, le vor mai îndulci primele săptămâni de școală cu teme și emoții. Iată câteva dintre cele mai populare filme pentru copii disponibile pe platformă:

„Encanto” - Un film animat despre o familie magică din Columbia, care a cucerit inimile copiilor și a câștigat mai multe premii, inclusiv un Oscar.

„Frozen” și „Frozen II” - Seria de filme care o are în centru pe Elsa, regina gheții, și aventurile ei alături de sora sa Anna, este un favorit al copiilor din întreaga lume.

„The Lion King” (Regele Leu) - Versiunea animată clasică și remake-ul din 2019 oferă povești pline de emoție și aventură, potrivite pentru întreaga familie.

„Moana” - O aventură animată în care o tânără polineziană își descoperă propriul destin și își salvează insula.

„Toy Story” (toate filmele din serie) - O poveste despre jucării care prind viață, perfectă pentru copii, plină de umor și emoție.

„Zootropolis” - Un film animat despre o lume populată de animale, unde o tânără iepuroaică își îndeplinește visul de a deveni polițist.

„Ratatouille” - O poveste fermecătoare despre un șobolan care visează să devină un mare bucătar în Paris.

„Cars” (Mașini) - O serie de filme despre curse de mașini și prietenie, foarte îndrăgită de cei mici.

Disney+ a fost lansat oficial în România pe 14 iunie 2022. Platforma a adus acces la o gamă variată de conținut, inclusiv filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, și multe altele. Lansarea în România a făcut parte dintr-o expansiune mai largă a serviciului de streaming în Europa de Est și alte regiuni.

În România, costul unui abonament la Disney+ variază în funcție de planul ales: abonament lunar - aproximativ 29,99 lei pe lună sau abonament anual - aproximativ 299,90 lei pe an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel