Ce reprezintă brățara roșie de pe mâna lui Tucker Carlson din interviul cu Putin / video

Tucker Carlson Interviu
Tucker Carlson Interviu

Pe mâna stângă a jurnalistul Tucker Carlson a fost observată o brățară roșie în interviul cu Vladimir Putin.

Tucker Carlson a avut un interviu cu președintele rus Vladimir Putin, care a fost difuzat, joi seară, pe pagina de X a jurnalistului din Statele Unite ale Americii. Dialogul cu liderul rus a adunat până în acest moment aproape 80 de milioane de vizualizări și probabil că numărul celor care îl vor viziona va continua să crească, având în vedere interesul la nivel mondial pentru războiul dintre Federația Rusă și Ucraina.

În timpul interviului, atunci când gesticula, pe mâna stângă a jurnalistului Tucker Carlson a putut fi observată o brățară simplă, asemănătoare unui șnur, de culoare roșie. Originea acestui simbol este destul de veche, brățara trăgându-se din formele religioase ale iudaismului.

Potrivit Wikipedia, purtarea unui șnur subțire stacojiu sau purpuriu ca tip de talisman este un obicei popular evreiesc care este practicat ca o modalitate de a alunga nenorocirea care este provocată de „ochiul malefic”. 

Șnurul roșu este de obicei făcut din fir subțire de lână stacojie. Se poartă ca brățară la încheietura mâinii.

Astăzi, în Israel, se vând șnururi stacojii pentru pelerini și turiști, în special în orașul vechi al Ierusalimului. În afara Israelului, la sfârșitul anilor 1990, șnurul roșu a devenit popular în rândul multor celebrități, inclusiv al multor non-evrei, inclusiv Madonna, Leonardo DiCaprio, Michael Jackson. Ulterior, acesta a fost purtat de Ariana Grande și Rishi Sunak.

Potrivit unor studii, brățara își are originea în religia mistică cunoscută sub numele de Cabala. Cabala a fost mult timp asociată cu iudaismul. Cuvântul în sine provine din cuvântul ebraic care înseamnă „cunoaștere primită” sau „tradiție”.

Credințele cabaliste au fost descrise ca fiind „mistice”, deoarece practica se concentrează pe comunicarea directă cu Dumnezeu prin studiu solitar.

Potrivit site-ului web al Centrului Kabbalah, Cabala este „o înțelepciune străveche care oferă instrumente practice pentru a crea bucurie și împlinire de durată. Este un sistem incredibil de tehnologie care va schimba complet modul în care priviți lumea”, mai scrie The Independent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel