Ce rochie de mireasă va îmbrăca Oana Moşneagu la nunta cu Vlad Gherman. "Vreau să pot să dansez, să nu mă ţină trena!"

foto: Facebook, Oana Moşneagu
foto: Facebook, Oana Moşneagu

Oana Moşneagu nu vrea o rochie de mireasă cu prea multe detalii care să o incomodeze şi să o încurce pe ringul de dans în noaptea nunţii.

Cuplul Oana Moşneagu şi Vlad Gherman se gândesc deja la nuntă, după ce actorul a cerut-o de soţie în această vară, la sfârşitul unui spectacol de la Palatul Mogoşoaia. Oana spune că îşi doreşte o rochie de mireasă cât mai lejeră, care să-i permită să danseze şi să se mişte în voie. 

„Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant. Habar nu avem locația unde o să facem nunta. Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena”, a declarat Oana Moșneagu la Xtra Night Show.

Cât priveşte locaţia nunţii, Vlad Gherman a precizat că și-ar dori ca petrecerea să aibă loc chiar la Palatul Mogoșoaia, acolo unde i-a făcut şi cerea în căsătorie.

Cum s-au cunoscut

Invitat în urmă cu ceva timp în podcastul „Vin de-o poveste” al lui Radu Țibulcă, Vlad Gherman a povestit cum a început povestea de dragoste dintre el și Oana Moșneagu, pe care o cunoștea din 2019. „Ne-am despărțit (n.r. el și Cristina) în ianuarie 2021. De-abia ne întorsesem din vacanță. Oana, care a avut o relație de cinci ani, s-a despărțit în februarie. Mara (n.r. Oprea), care avusese o relație de doi ani, s-a despărțit tot în februarie. Am empatizat super mult unul ce celălalt. Ăla a fost momentul în care noi, ca grup, ne-am apropiat foarte mult, chiar dacă Alecsandru Dunaev nu trecea printr-o despărțire recentă, era un bărbat care trecuse prin câteva relații. Era super matur și empatic. Cred că ne dădea cele mai bune sfaturi”, a povestit Vlad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel