Ce s-a descoperit în pivnița casei lui George Washington

foto: Freepik
foto: Freepik

Iată ce s-a descoperit, mai nou, în casa fostului președinte american George Washington!

Mount Vernon, reședința istorică a lui George Washington, își dezvăluie încet-încet secretele. În cadrul unui proiect de restaurare, arheologii au făcut o descoperire remarcabilă: aproape treizeci de sticle cu fructe perfect conservate din secolul al XVIII-lea, ascunse sub podeaua casei, scrie The Independent.

Situat în Virginia, de-a lungul râului Potomac, Mount Vernon a fost locuința principală a lui George Washington, unde a trăit alături de familia din 1754 până la moartea sa, în 1799. Astăzi, Mount Vernon funcționează ca muzeu, întreținut de Asociația Doamnelor de la Mount Vernon și oferă vizitatorilor ocazia de a descoperi viața lui Washington și rutina zilnică de pe o plantație din secolul al XVIII-lea.

Încă nu se știe ce fructe conțin sticlele

În timpul unor lucrări recente de restaurare, arheologii au găsit două sticle intacte în pivnița reședinței. Săpăturile ulterioare au scos la iveală alte aproximativ treizeci de sticle, multe dintre ele conținând fructe încă bine conservate după 250 de ani. Aceste sticle sunt în prezent studiate în colaborare cu Departamentul de Agricultură al SUA pentru a identifica soiurile de fructe pe care le conțin.

Conservarea fructelor, cum ar fi păstrarea intactă a tulpinilor de cireșe, indică faptul că locuitorii de la Mount Vernon în secolul al XVIII-lea aveau cunoștințe avansate în materie de tehnici de conservare. Această descoperire nu doar că furnizează informații științifice valoroase, dar scoate în evidență și practicile și abilitățile alimentare ale epocii, inclusiv rolul probabil al sclavilor în recoltarea și conservarea fructelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel