Ce s-a întâmplat cu piciorul lui Putin în timpul interviului cu Tucker Carlson. Gestul controversat făcut de președintele rus / video

X Tucker Carlson
X Tucker Carlson

Președintele rus Vladimir Putin a făcut un gest controversat în timpul interviului cu Tucker Carlson.

În timpul interviului pe care jurnalistul american Tucker Carlson l-a făcut cu Vladimir Putin, președintele rus a făcut la un moment dat un gest care a stârnit numeroase controverse în mediul online.

Anton Gheraşcenko, fostul vice-ministru al Afacerilor Interne din Ucraina, se întreabă într-o postare pe X ce s-a întâmplat cu piciorul liderului Federației Ruse în timpul dialogului cu Tucker Carlson.

La un moment dat, talpa Putin se ridică de pe podea, piciorul rămânând ancorat în călcâi, iar când liderul rus realizează își duce mâna spre genunchi și apasă pe acesta, după care își așează din nou talpa pe podea.

Deși cel mai probabil președintele rus nu se confruntă cu o problemă de sănătate, gestul său și modul în care piciorul a revenit la poziția inițială după ce Vladimir Putin a apăsat cu mâna pe genunchi a ridicat numeroase semne de întrebare în mediul online. Unii chiar au glumit pe seama imaginilor, spunând că „și piciorul lui s-a săturat de minciuni“ sau că „nici piciorul său nu suportă să fie lângă el“.

O persoană a scris: „Privește-i fața în același timp. Se pare că există ceva tensiune și sentimente incomode“, în timp ce alții au sugerat că e posibil ca președintele rus să aibă Parkinson.

CITEȘTE ȘI       -      Ce reprezintă brățara roșie de pe mâna lui Tucker Carlson din interviul cu Putin / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel