Ce s-a întâmplat cu Zarug, după ce a fost eliminat de la Asia Express. De ce a avut nevoie de ajutor

Foto: Instagram Asia Express
Foto: Instagram Asia Express

Eliminarea din concursul „Asia Express” l-a bulversat pe Zarug, astfel încât acesta a cerut sprijinul celor apropiați.

Mihai Dan Zarug și colega lui, Lorelei Bratu, au părăsit competiția Asia Express în ultima zi în care se aflau în Turcia, înainte ca echipele rămase să continue drumul spre Georgia. Pe 20 octombrie, la ediția 21 a emisiunii Asia Express, sezonul patru, Zarug și Lorelei au părăsit competiția după ce au ajuns pe ultimul loc la jocul pentru Ultima Șansă. Invitat la podcastul pe canalul de YouTube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, designerul vestimentar a povestit despre participarea la show-ul „Asia Express”.

Zarug a povestit ce s-a întâmplat după ce a ajuns din Turcia în România. Mai mult decât atât, designerul a asociat momentul eliminării cu o amintire neplăcută. „Când m-am trezit cu rucsacii pe caldarâm, pentru că nu am corespuns unor așteptări, eu am înlemnit, m-a băgat în trauma aia. Eu m-am întors acasă, două săptămâni am plâns, după care am început să vorbesc despre experiența aceasta cu cât mai multă lume, cu prieteni apropiați și terapeuți, ca să reușesc să o metabolizez și să o scot la suprafață, pentru că m-a dărâmat efectiv”, a spus acesta.

În ciuda faptului că pasiunile lui Zarug l-au făcut să aleagă meseria de designer, el a studiat Dreptul. Nu a fost prima alegere, căci la vremea respectivă Mihai Dan Zarug, aka Papu, era atras de scenă, voia să aprofundeze teatrul. La sfatul părinților, a luat decizia să meargă pe calea mai sigură și, după ce a absolvit liceul în Botoșani, a aplicat la Facultatea de Drept. „Când mi-am expus această idee părinților, maică-mea mi-a zis că o să mor de foame. Le-am golit frigiderele ca să-mi fac rezerve. Așa am ajuns să fac Facultatea de Drept și să o închei. Și să profesez 2 ani ca jurist până când am realizat că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum mi-am dat seama că în viață ai două opțiuni, am ales să fac ce vreau”, povestea, la un moment dat, Zarug la Antena 1.

Asia Express continuă

Traseul serii de luni, la Asia Express - Drumul Împăraților, i-a purtat pe concurenți prin Petra, unul dintre cele mai impresionante locuri din Iordania. Vedetele au avut parte de o cursă fulminantă cu un traseu prin defilee adânci sau temple labirintice săpate în piatră, timp în care au căutat nestemate ce le vor fi de mare folos în clasamentul final al acestei etape. Mihai și Elwira Petre, Lidia și Estera Buble, Cosmin și Eliza Natanticu sunt cele trei echipe care s-au calificat în jocul de amuletă, difuzat diseară, de la 20:30, pe Antena 1. 

Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, Drumul Împăraților ajunge în cel mai jos punct de pe uscat, la 400 de metri sub nivelul mării. Pe malul Mării Moarte, cele trei echipe calificate vor avea parte de un joc de amuletă extrem de solicitant, nu doar din cauza efortului fizic, ci și al temperaturilor extreme de la nivelul solului: ”Foarte, foarte cald. Cred că dis de dimineață au fost 40 de grade. Simți că iei foc!”. Amuleta ce oferă 1000 de Euro dar și nestemate îi va provoca pe concurenți să se coordoneze într-un joc în care rapiditatea, rezistența și forța se vor dovedi vitale: ”Te afundai în nămol! Picai și depuneai un efort imens. Simțeam că îmi iau foc picioarele, era îngrozitor”. Cum se va desfășura jocul pentru amuletă și cine va învinge, telespectatorii Antena 1 pot afla diseară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel