Ce s-a întâmplat la o benzinărie din România. Ucraineancă: Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile. Nu puteam înțelege

Foto Pexels
Foto Pexels

Yulia Chernitskaya se numără printre ucrainenii care au intrat în România după ce au fugit din calea războiului.

Originară din Odesa și mamă a patru copii, Yulia Chernitskaya a rămas în România. A vorbit pe rețelele de socializare despre ajutorul primit de la un bărbat în benzinărie.

Alături de o fotografie în care apare ținând în mâini două bancnote, Yulia Chernitskaya a povestit că a primit banii, într-o benzinărie, de la un bărbat în vârstă, care s-a oferit să o ajute în momentul în care i-a văzut numărul de înmatriculare:

„Acești bani i-am primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină. El și-a șters parbrizul și m-a întrebat în română 'Ucraina?', 'Ucraina', i-am răspuns. Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus 'glorie Ucrainei!'. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie. Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știe că am patru copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii. Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!”

Citește și / Mircea Geoană: Republica Moldova nu este o țintă militară pentru Rusia

 

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a spus că NATO pregătește decizii pentru „următorul deceniu”.

„Republica Moldova nu este o țintă militară pentru Rusia, nu avem indicii”, a mai spus, la Digi 24, Mircea Geoană.

„Putin a făcut o greșeală de calcul strategic masivă, dar pe fond el a reușit să facă ceva pe care nimeni nu ar fi anticipat: să forjeze o adevărată conșțiință națională în Ucraina”, a mai zis acesta.

„Acest conflict va mai continua cel puțin câteva săptămâni. Nu vedem semne din partea Federației Ruse de încetinire. Acum, sunt încetiniți de probleme de moral și de logistică, dar vedem, în continuare, cum vin întăriri, folosesc arme hipersonice, arme termobarice, arme cu fragmentare care sunt interzise”, a explicat secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel