Vă prezentăm o reţetă delicioasă de carne de pui la cuptor. În acest fel, puiul vostru va fi mai suculent şi mai gustos. Marii bucătari folosesc această reţetă.
Un kilogram de pulpe de pui
Semințe de fenicul zdrobit
Oregano uscat
Rozmarin tocat
Paprika
Cimbru
1 ceapă tăiată felii
2 dovleci
1 usturoi
Ulei de măsline
Puneți pulpele de pui într-o tavă, pe o foaie de copt. Condimentaţi cu sare, seminţe de fenicul, oregano, rozmarin, cimbru, paprika şi piper.
Adăugați ceapa, feliile de dovleac și o căpăţână de usturoi. Condimentaţi legumele cu sare, piper şi ulei de măsline.Introduceţi tava la cuptor timp de două ore, la o temperatură de 180 de grade.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu