Ingrediente pe care să nu le pui niciodată într-un blender

Există câteva ingrediente ce nu ar trebui adăugate într-un blender.

Orice ingredient mai tare, printre acestea numărându-se nucile, migdalele sau boabele de cafea, pot cauza probleme dacă sunt adăugate într-un blender. Poți să tocești lama blenderului sau să obții o pastă lipicioasă, ce oferă o consistență neplăcută preparatului final.  

De asemenea, legumele cu un conținut ridicat de amidon vor căpăta o textură neplăcută dacă sunt preparate cu blenderul.

Dacă vrei să prepari amestecul pentru plăcintă sau pentru chiftele folosind blenderul mai bine combină toate celelalte ingrediente, păstrând separat carnea, notează eva.ro. Consistența cărnii nu se potrivește cu acest mod de prelucrare.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel