EXCLUSIV  Ce șanse are Elena Lasconi la alegerile prezidențiale. Crin Antonescu: A impresionat prin dimensiunea crucilor / video

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Crin Antonescu, politician, istoric și fost președinte al Partidului Național Liberal (PNL), a fost invitat la emisiunea „Ce Se Întâmplă", moderată de Răzvan Dumitrescu, unde a vorbit despre șansele Elenei Lasconi la alegerile prezidențiale. 

Crin Antonescu a răspuns la întrebarea lui Bogdan Chirieac despre șansele Elenei Lasconi în campania electorală. El a spus că, în calitate de politician cu experiență, este dispus să fie impresionat de orice candidat, considerând alegerile extrem de importante. Acesta a recunoscut că aproape orice candidat ar putea oferi o speranță. Totuși, el a exprimat îndoieli în legătură cu șansele Elenei Lasconi, menționând contradicțiile interne ale electoratului său progresist și afirmând că Lasconi a impresionat până acum doar prin dimensiunea crucilor.

Domnule președinte, a noastră, doamna Lasconi, v-ar putea seduce în această campanie electorală? Cumva are vreo șansă?”, a întrebat Bogdan Chirieac. 

„Am o vârstă, politică vreau să spun. Da! Orice candidat m-ar putea seduce. Sunt cât se poate de dispus să fiu sedus, ahtiat aproape, pentru că, zău așa, e o alegere tare, tare importantă. Se încheie probabil un ciclu în politica Europei, în politica României. Poate fi un drum nou. Este extraordinar de important și atunci aproape oricare dintre candidați, pentru că unii și-au încheiat mesajul, poate răspunde convingător la aceste întrebări sau măcar cât să-mi dea o speranță.

Dumneavoastră nu cred că aveți multe șanse, dar asta din cauză că e o contradicție. Aveți un electorat absolut respectabil, poate cel mai elevat ca aspirații, ambiții, nivel academic, dar cu niște contradicții interne, un electorat progresist.

Doamna Lasconi, deocamdată a impresionat prin dimensiunea crucilor.”, a spus Crin Antonescu. 

2. Foto: Ager... (lasconi_00366900.jpg)

 

 

„Și prin soțul angajat la stat...", a completat Bogdan Chirieac. 

„Aici, sincer, nu văd care este marea problema. Știți că în România dacă soții nu sunt angajați se face scandal, cum e cazul meu, dacă soții sunt angajați, iar se face scandal. Adică suntem un popor greu de mulțumit. Chiar nu e o problemă asta.”, a spus Crin Antonescu la emisiunea „Ce Se Întâmplă". 

 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel