Ce se întâmplă când renunți la zahăr. Mihaela Bilic: Este foarte interesant. Veţi descoperi că mâncarea are alt gust

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Mihaela Bilic, medic nutriționist, a explicat ce se întâmplă în momentul în care renunțăm la zahăr.

"Este foarte interesant detoxul acesta de zahăr. Dacă vreți să faceți un lucru bun pentru organism, eliminaţi zahărul rafinat, eliminaţi produsele care conţin zahăr adăugat. Veţi descoperi, exact ca un fumător care se lasă de fumat, că mâncarea are alt gust. Toate preparatele au alt gust. Începi să percepi gustul extrem de dulce al unei banane foarte bine coapte. Începi să simţi gustul dulce dintr-un orez cu lapte care nu a avut zahăr adăugat. Zahărul este pus în cantităţi mici şi sănătoase în natură. Aşa cum avem sare în toate produsele, aşa cum avem apă în orice produs, mai puţin ulei, aşa şi zahărul sau dulcele este pus de natură într-un mod extrem de echilibrat. Avem zahăr în toate produsele făinoase pentru că şi acel amidon este tot o formă de dulce", a spus medicul nutriționist Mihaela Bilic, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel