Florin Piersic a plecat acasă. Ultimele informații de la ”Foișor”

foto: Inquam Photos, Octav Ganea
foto: Inquam Photos, Octav Ganea

Sunt ultimele informații de la Spitalul ”Foișor” despre Florin Piersic. 

Florin Piersic a fost externat în această dimineață, anunță Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”. Marele actor are capacitatea de a se mobiliza singur pe distanțe scurte. 

În perioada următoare, actorul se va interna într-o clinică de recuperare. 

”În dimineața zilei de 03.06.2024, domnul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”. Evoluția pacientului este favorabilă, acesta este conștient, cooperant, se mobilizează singur pe distanțe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale. În perioada următoare, domnul Florin Piersic urmează să se interneze într-o clinică de recuperare” anunță Spitalul. 

În momentul în care a fost transferat la Spitalul Foișor, Florin Piersic avea ”o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi. Pacientul prezintă multiple patologii asociate, dintre care cea mai gravă este cea cardiacă”. Ca urmare a acestei stări, specialiștii din cadrul spitalului au decis efectuarea intervenției chirurgicale în regim de urgență. În acest sens, ”a fost extrasă proteza de genunchi, s-a practicat asanare extinsă și implantarea unei proteze tip spacer cu caracter temporar, purtătoare de antibiotic”. Anterior, la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, lui Florin Piersic i-a fost îndepărat stimulatorul cardiac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel