Acest truc este extrem de util. Te va ajuta mai mult decât te-ai fi gândit. Iată ce se întâmplă, dacă încălzești zahărul pudră în cuptor și de ce ar trebui să o faci.
Zahărul pudră întărit se mai poate folosi, dacă îl încălzeşti în cuptorul puţin încins, îl puneţi apoi într-o pungă de plastic şi îl rulaţi cu făcăleţul de mai multe ori. Zahărul pierde astfel umiditatea şi devine fin.
Pentru a obţine o friptură de pasăre frumos rumenită ungeţi-o înainte de a o introduce la cuptor cu un strat subţire de zahăr praf.
Migdalele nu sar de pe fundul pe care sunt tăiate sau pisate, dacă le presărați cu puțin zahăr.
Vezi și: Înainte de a căli ceapa, pune zahăr în tigaie. Trucul acesta este fabulos. Rezultatul, pe măsură!
Prăjitura cu gem. Rețeta rapidă și ieftină. Este pur și simplu delicioasă!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News