Ce și-a construit un clujean în balcon. Ideea absolut trăsnită i-a luat prin surprindere pe vecini

foto: captură video
foto: captură video

"Invenția" unui clujean a stârnit nu doar curiozitatea vecinilor, ci și o serie de reacții controversate. Este vorba despre o construcție care ocupă o parte din balcon și pentru care este nevoie de aprobare.

În cartierul Florești din Cluj-Napoca, au început lucrările de construcție, dar nu pentru un proiect grandios, ci pentru o baracă ridicată direct în balconul unui apartament. În imaginea de mai jos se pot vedea mai multe persoane muncind pe balcon. Deși pare o inițiativă ingenioasă, este important de știut că anumite modificări la configurația apartamentului pot necesita aprobări.

După ce au văzut de ce a fost în stare bărbatul, mai mulți locuitori din Cluj-Napoca au îmbrățișat ideea de a construi o baracă direct în balconul apartamentului.  „În Florești e posibil orice. Au zidit o baracă în balcon. Cred că dacă aveau loc, făceau și o piscină”, a spus un vecin, potrivit Știri de Cluj.

„Și cu ce te deranjează pe tine? E pe balconul lui!”, „Nu vă mai faceți bine, invidioși, dușmănoși, vă interesează ce se întâmplă în grădina celuilalt. Dacă tot invoci rigorile legii, cred că ar trebui cel puțin jumătate din Florești să răspundă pentru modificări. Chiar și simpla închidere cu geamuri termopan nu este legală! Și nu numai în Florești, ci peste tot”, „Din comentarii vă dați seama de calitatea oamenilor. De curiozitate, totuși, sunteți nou în zonă? Aproape tot Floreștiul are astfel de improvizații la blocurile mai vechi de 2016-2017”, sunt câteva dintre reacțiile apărute în online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel