EXCLUSIV  Ce-și doresc copiii din ziua de azi. Eric: Totul să devină Minecraft /Sara: Să fiu ca Simona Halep

foto: parintisipitici.ro
foto: parintisipitici.ro

Ce visuri mai au copiii noștri în vremurile de acum?

În cadrul emisiunii "Părinți Prezenți" - ediția specială de 1 iunie, realizată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc, am primit cu toții lecții importante de la... cei mai mici și, uneori, și cei mai înțelepți. Doi copii deosebiți, Sara și Eric, au fost vocea copiilor în acest weekend și ne-au împărtășit câteva dintre visurile lor cele mai mari, poznele dar și metoda prin care părinții pot scăpa de stres și, ca atare, dau pedepse mai ușoare sau deloc.

Cei doi invitați speciali au dezvăluit în platoul DC News care sunt dorințele lor secrete pe care doresc să și le îndeplinească:

Sara: Visul meu cel mai mare este să devin o mare tenismenă ca Simona Halep. Fac antrenamente de trei ori pe săptămână, mă pregătesc pentru asta.

Eric: Visul meu cel mai mare e ca totul să devină Minecraft. Spre exemplu, masa asta să nu fie rotundă, să fie pătrată. Sau paharul acesta să fie pătrat. Și noi să fim personaje din Minecraft, să săpăm mult, să zburăm, să ne luptăm cu dragonii, să călărim dragonii...

După ce au spus ce-și doresc, tot la masa aceleiași discuții, cei doi au venit și cu unele sfaturi pentru adulți. Întrebați cum ar trebui calmați părinții atunci când cei mic fac nebunii, copilașii au venit cu lămuriri. Și cu soluții.

"Câteodată oamenii mai fac și câte-o prostie. Ca și noi. Eu (n.r. Sara) o să mai fac prostii până la 8 ani. Eu (n.r. Eric) cred că încheiem etapa asta pe la 12."

"Îi îmbrățișez și le dau un pupic, le zic că-mi pare foarte rău și apoi îi îmbrățișez iar și le zic "Te iubesc". Pun și ochii de pisoiaș și le trece" -  a spus Sarah.

Eric, pe de altă parte, are altă metodă: "Eu îi las, pur și simplu așa, și gata. Se calmează singuri. Părinții mei sunt mai rezistenți. Nu trebuie să le zic "Te iubesc" sau ceva de genul."

Emisiunea completă, aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel