Ce simptome are Trump. Rezultate TESTE COVID-19 pentru alți membri ai familiei sale

Preşedintele Donald Trump îşi desfăşoară activitatea din izolare, fiind nevoit să-şi suspende campania electorală pe teren, potrivit unor oficiali ai Casei Albe citaţi de mass-media, relatează vineri Reuters şi AFP. 

Două persoane avizate în privinţa stării sale de sănătate au declarat publicaţiei The Times că este vorba despre simptome asemănătoare unei răceli.

„Preşedintele nu este în incapacitate (de exercitare a atribuţiilor). El lucrează acum de la reşedinţa sa, a spus la rândul său un oficial al Casei Albe.

În prezent, se efectuează anchetele epidemiologice pentru stabilirea contacţilor lui Donald Trump şi ai Melaniei Trump, soţia sa, testată de asemenea pozitiv pentru COVID-19. Fiul lor, Barron, în vârstă de 14 ani, a fost testat negativ, la fel şi fiica lui Trump din prima căsătorie, Ivanka Trump, împreună cu soţul ei Jared Kushner.

Ca măsură de precauţie, staff-ul vicepreşedintelui Mike Pence - acesta din urmă şi soţia sa, Karen, au fost testaţi negativ pentru COVID-19 - a fost separat de cel al lui Donald Trump.

Judecătoarea Amy Coney Barrett, nominalizată de Donald Trump pentru Curtea Supremă, a fost de asemenea testată negativ pentru COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel