Ce spun părinții copiilor de la grădinița groazei din Popești-Leordeni. "Sunt convinsă că toată lumea știa"

Ce spun părinții copiilor de la grădinița groazei din Popești-Leordeni. "Sunt convinsă că toată lumea știa" / Foto: Pixabay
Ce spun părinții copiilor de la grădinița groazei din Popești-Leordeni. "Sunt convinsă că toată lumea știa" / Foto: Pixabay

Vezi în articol mărturiile părinților care au copiii la grădinița groazei din Popești-Leordeni.

Părinții care au copiii la grădinița groazei din Popești-Leordeni, acolo unde micuții erau bătuți și înjurați pentru că nu știu lunile anului, îi acuză pe patronii centrului educațional că au ascuns comportamentul educatoarei.

"Am avut copilul acolo și îmi pare rău că am avut încredere... Acum știu de ce erau „probleme” cu internetul și erau foarte des închise camerele. Sunt convinsă că toată lumea știa. În 4 ore de urlete nu ai cum să nu auzi, exclus!", a spus un părinte pentru Pro Tv.

Părinții ar fi știut că grădinița nu este acreditată de Ministerul Educației

Reprezentanții centrului educațional au declarat că părinții știau că grădinița nu este acreditată de Ministerul Educației. În plus, administratorul grădiniței private susține că educatoarea ar fi fost concediată imediat după ce s-a aflat de incident. Femeia de 24 de ani, mamă la rândul ei, a fost identificată de polițiștii din Ilfov și anunțată că va fi chemată să dea explicații în fața unui procuror pentru ceea ce a făcut.

VEZI ȘI: Îngrijitoare de la un centru educațional, filmată în timp ce îi bate și îi înjură pe copii pentru că nu știu lunile anului

De altfel, anchetatorii i-au invitat și pe părinții copiilor agresați să depună plângeri. Ancheta oamenilor legii se desfășoară deocamdată in rem, adică fără să fie cineva pus sub acuzare. Dacă îngrijitoarea va fi găsită în final vinovată pentru săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, ea riscă între 3 și 7 ani de închisoare. Patronii au primit deja o amendă de 30 de mii de lei, iar activitatea grădiniței a fost suspendată pe o perioadă nedeterminată.

Reamintim că o îngrijitoare a fost filmată în timp ce îi bate, îi amenință și îi înjură pe copii pentru că nu știu lunile anului. Se pare că grădinița nu era autorizată sau avizată de Ministerul Educației sau ARACIP. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel