Ce spune Predoiu despre propunerea Elenei Udrea, care îl vede candidat la Cotroceni

predoiu udrea
predoiu udrea

Elena Udrea a precizat că nu va intra în cursa pentru Cotroceni, chiar dacă va câștiga șefia PDL, nominalizând cinci potențiali candidați.  Nominalizările lui Emil Boc sau al lui Adriean Videanu sunt naturale,  din perspectiva alegerilor interne din PDL. E firesc ca Udrea să își laude aliații în bătălia cu tabăra lui Vasile Blaga. Numele lui MRU și  Cristian Diaconescu erau, de asemenea, așteptate. O alianță sau chiar o colaborare mai strânsă cu Forța Civică sunt luate în calcul de gruparea Udrea, iar sprijinul oferit de Traian Băsescu presupune un gest similar, spre Palatul Cotroceni.

Includerea lui Cătălin Predoiu pe lista prezidențiabililor este însă o surpriză. L-am întrebat pe fostul ministru al Justiției ce crede că a determinat o astfel de nominalizare?

"Eu le mulțumesc tuturor celor care văd în mine un posibil prezidențiabil, ne-a declarat Cătălin Predoiu. O iau ca pe o apreciere a muncii depuse la Ministerul Justiției și la Ministerul de Externe. De-a lungul timpului, am acționat pentru un nou fel de a face politică, bazat pe proiecte concretizate, bazat pe integritate. Adevărul, dreptatea și integritatea sunt esențiale pentru o Românie mai bună decât cea de azi, pentru prosperitatea românilor. Nu sunt membru al vreunui partid politic și cred că acestea încă nu oferă societății destul profesionalism și integritate."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel