Ce va face Mircea Badea dacă va fi introdus de Pițurcă în Națională

Marți seara,  Antena 1 și Antena 3 au pregătit  o ediție extraordinară a emisiunii “Sinteza zilei, începând cu ora 20,00: România, ultima șansa”, realizată și prezentată de Mihai Gâdea. În schimb, Mircea Badea va transmite pentru telespectatori de pe gazon, Adrian Ursu și Costin Deșliu vor da detalii din loja oficială, Octavia Geamanu și Floriana Iacob completează seria relatărilor de la fața locului.

“Inimile a milioane de români vor bate în același ritm pentru Naționala României. Suntem alături de ei nu doar declarativ: vedetele noastre devin, cu aceasta ocazie unică, reporteri speciali ai unei victorii pe care ne-o dorim cu tot sufletul. Hai, România!”, a declarat Mihai Gâdea.

 Editia specială continuă dupa meci, la Antena 1, Antena 3 și GSP TV, cu reacții la cald, imagini și declarații în exclusivitate.

Ce spune Mircea Badea despre meciul cu Grecia

"Sunt varză cu fotbalul. Nici nu ştiam săptămâna trecută cine joacă(...). Mâine (marți, nr) dă Antena 1 meciul vieţii. Mă sună Mihai Gâdea şi îmi zice să facem o treabă cu meciul(...) Ultima dată când am fost pe un stadion de fotbal juca Vlădoiu. Trebuie să mă duc mâine pe stadion. Am înţeles că o să fiu chiar pe gazon. Nea Piţi dacă mă bagă în teren, primul lucru...mă duc la Karagounis. Îi dau la temelie şi gata", a spus Badea, luni, la "În Gura Presei".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel