Ce zice Mircea Badea despre închiderea GSP

Mircea Badea a făcut un comentariu asupra plecării lui Tolontan de la GSP.

Într-o nouă ediție „În gura presei”, de la Antena 3 CNN, Mircea Badea a abordat și subiectul plecării editorului coordonator Cătălin Tolontan de la Gazeta Sporturilor, după ce publicația a anunțat oprirea ediției de print.

Vezi și: Mircea Badea a reacționat după ce Dorian Popa a ieșit pozitiv la canabis după Drugtest

Vestea pare că a făcut ravagii în rândul fanilor redacției, mai ales în rândul entuziaștilor din sport, iar Mircea Badea nu este de părere că „cineva ar trebui să întrebe atunci când vrea să-și managerieze propria întreprindere”:

„Da. Deci, la redacția Gazeta Sporturilor, patronatul este trustul Ringier, trust elvețian, care, înțeleg, a decis să nu mai scoată ediția pe hârtie și că Tolontan să se care de acolo. „Ediția de print a Gazetei Sporturilor a fost închisă peste noapte”, și dacă era închisă peste zi? Și? „Ziarul de miercuri a fost ultimul, Ringier i-a cerut lui Tolontan să plece de la GSP”, și?

Eu n-am înțeles care e subiectul, e o știre, da, dar atât. Ea e prezentată ca o știre la care pare că ar trebui să mă inflamez. Ok, nu mai apare pe hârtie.”

Vezi și: Badea, anunț despre emisiunea „În gura presei”: Unii și-au exprimat această dorință, dar nu

„Ziarul Gazeta Sporturilor a fost oprit fără ca publicul și nimeni din redacție să fie anunțat”, ok, și?”

Potrivit ultimelor informații, jurnaliștii GSP ar fi aflat despre oprirea ediției de print chiar în ziua în care era publicat ultimul număr. 

„Conform jurnaliștilor GSP, ei spun că au aflat astăzi, că 1 noiembrie ar fi ultimul număr. Gazeta Sporturilor ar fi împlinit în 2024 un secol de existență neîntreruptă”. Ok, și dacă patronul, Ringier, a zis „nu mai vreau”, care e treaba? E patron. Te duci la Registrul Comerțului și întrebi cine e. Trebuia să-i ceară voie lui Tolontan? Publicului? Să zică „Auzi, Badea, tu ce zici?” Nu știu, trăi-ți-ar, e întreprinderea ta, mă întrebi pe mine ce să faci cu ea? Păi ce, eu sunt consultant?”, a fost declarația lui Mircea Badea în legătură cu cea mai nouă decizie a trustului Ringier.

Vezi și: Talentele ascunse ale lui Mircea Badea. A făcut și reclame. "Toată lumea a râs. Unul dintre proiectele mele eșuate"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel