Cea mai bine vândută băutură din lume. Ai gustat-o?

Fotografie de la Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/sticla-de-vin-bere-afaceri-business-3769719/
Fotografie de la Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/sticla-de-vin-bere-afaceri-business-3769719/

S-a decis care este cea mai bine vândută băutură din lume. 

Florenţa a fost decretată din nou regina cocktail-urilor, dat fiind că pentru al doilea an consecutiv medalia de aur pentru cel mai bine vândut cocktail din lume revine băuturii Negroni, creaţia echilibrată şi atemporală a Contelui Negroni şi a lui Fosco Scarselli.

Cu ocazia World Cocktail Day, care este sărbătorită pe 13 mai, clasamentul Drinks International 2023 confirmă, pe primele poziţii, triumful marilor clasici precum Old Fashioned şi Margarita. Singura concesie majoră adusă modei din ultimii ani este deliciosul Espresso Martini cu trei doze de cafea, conform Rador.

Negroni este un cocktail clasic compus din trei ingrediente principale: gin, vermut roșu (de obicei, vermut dulce) și Campari. Acesta este preparat în mod obișnuit în părți egale, adică câte o parte de gin, o parte de vermut roșu și o parte de Campari. Cocktailul Negroni este servit de obicei într-un pahar de tip Old Fashioned peste cuburi de gheață și este adesea decorat cu o felie de coajă de portocală.

Combinația de gin, vermut dulce și Campari oferă Negroni-ului un gust distinct și echilibrat. Ginul adaugă arome de ienupăr și condimente, vermutul dulce aduce o notă ușor dulceagă și herbală, iar Campari conferă cocktailului un gust amar și o nuanță roșiatică. Rezultatul este un cocktail complex, cu un echilibru între aromele dulci, amare și erbacee.

Negroni este un cocktail apreciat de amatorii de aperitive și este considerat un clasic al băuturilor mixte. Este potrivit pentru cei care apreciază aromele intense și contrastante.

VEZI ȘI: Apa pe care nu trebuie să o pui pe față niciodată. Mirela Vescan și Thea Haimovitz: Greșeală mare atunci când cureți tenul - https://www.dcnews.ro/apa-pe-care-nu-trebuie-sa-o-pui-pe-fata-niciodata-mirela-vescan-si-thea-haimovitz-greseala-mare-atunci-cand-cureti-tenul_916131.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel