În perioada postului, prăjiturile făcute în casă sunt cea mai bună idee. Așadar, dacă vrei să te apuci de treabă, îți recomandăm această rețetă simplă și ieftină.
Ingrediente
3 banane mari şi bine coapte
225 g zahăr
2 pliculeţe zahăr vanilinat
200 ml ulei
1 esenţa de vanilie
200 ml lapte de soia/apă
15 g praf de copt
450 g făină
Vezi și: Cum faci un CAPPUCCINO spumos și delicios. Răsfățul AROMAT de weekend. Îl vei adora!
Cum se prepară
Bananele se pasează bine și apoi se adaugă zahărul şi se mixează la viteză mare. Uleiul se adaugă ca la maioneză, în fir subţire, laptele/apa la fel + esenţa, potrivit bucataras.ro. La final, se adaugă făina amestecată în prealabil cu praful de copt. Deasupra se pun fructele alese. Se coace la 180 C.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu