Vă prezentăm cea mai simplă şi delicioasă reţetă de castraveţi muraţi.
2-3 kilograme de castraveți mici
250 ml oţet de vin
250 ml apă
1 lingură de seminţe de muştar
frunze de dafin
sare
1/2 linguriță de turmeric
2 linguri de piper boabe
cimbru
Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să spălăm foarte bine castraveţii.
Într-o cratiţă punem oţetul, apa, seminţele de muştar, turmericul, frunza de dafin, sarea, piperul şi lăsăm să fiarbă câteva minute.
Punem castraveţii în borcane şi adăugăm amestecul preparat anterior. Adăugăm cimbru şi capsăm borcanele. Le punem într-o oală mare cu apă şi le lăsăm să fiarbă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu