De pe masa tradițională de Paști nu trebuie să lipsească drobul de miel sau chiar de pui. Iată cea mai bună rețetă pentru Duminica Sfântă a Paștilor.
Ingrediente pentru drob
1 kg măruntaie de miel - ficat, plămâni, inimă, rinichi, splină - sau măruntaie de pui
150 g unt sărat
2 cepe mari
6 ouă mari
3 legături de ceapă verde, tocate mărunţel
3 legături usturoi verde, mărunţit
100 g smântână
1 prapur de miel
2 legături pătrunjel, mărunţit
2 legături mărar, mărunţit
sare şi piper după gust
Vezi și: PASCĂ FĂRĂ ALUAT. Rețeta simplă și delicioasă pentru masa de PAȘTI
Cea mai bună rețetă de DROB pentru masa de Paști. Se spală organele şi se pun la fiert, după ce sunt gata le dăm prin maşină de tocat înpreună cu carne de porc. Ceapa, usturoiul şi pătrunjelul se vor toca mărunt, după ce au fost bine spălate şi se vor mixa cu compoziţia de carne şi măruntaie.
Cea mai bună rețetă de DROB pentru masa de Paști. Se adaugă cele patru ouă crude, se condimneteaza şi se omogenizează bine toată compoziţia. Apoi, se unge o tavă cu ulei şi se pune un strat de compoziţie şi se ornează cu ouă fierte tăiate rondele. Apoi, se adaugă un strat de carne, iar la sfârşit din nou ouă.
Vezi și: Săptămâna Patimilor. Miercurea Mare - Ce nu au voie să facă femeile. Este păcat!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu