Cea mai bună rețetă de DROB pentru masa de PAȘTI. Nu dai greș cu ea!

De pe masa tradițională de Paști nu trebuie să lipsească drobul de miel sau chiar de pui. Iată cea mai bună rețetă pentru Duminica Sfântă a Paștilor.

Ingrediente pentru drob

1 kg măruntaie de miel - ficat, plămâni, inimă, rinichi, splină - sau măruntaie de pui
150 g unt sărat
2 cepe mari
6 ouă mari
3 legături de ceapă verde, tocate mărunţel
3 legături usturoi verde, mărunţit
100 g smântână
1 prapur de miel
2 legături pătrunjel, mărunţit
2 legături mărar, mărunţit
sare şi piper după gust

Vezi și: PASCĂ FĂRĂ ALUAT. Rețeta simplă și delicioasă pentru masa de PAȘTI

Cum se prepară drobul

Cea mai bună rețetă de DROB pentru masa de Paști. Se spală organele şi se pun la fiert, după ce sunt gata le dăm prin maşină de tocat înpreună cu carne de porc. Ceapa, usturoiul şi pătrunjelul se vor toca mărunt, după ce au fost bine spălate şi se vor mixa cu compoziţia de carne şi măruntaie.

Cea mai bună rețetă de DROB pentru masa de Paști. Se adaugă cele patru ouă crude, se condimneteaza şi se omogenizează bine toată compoziţia. Apoi, se unge o tavă cu ulei şi se pune un strat de compoziţie şi se ornează cu ouă fierte tăiate rondele. Apoi, se adaugă un strat de carne, iar la sfârşit din nou ouă.

Vezi și: Săptămâna Patimilor. Miercurea Mare - Ce nu au voie să facă femeile. Este păcat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel