În această perioadă toate gospodinele se pregătesc pentru iarnă. Vă prezentăm cea mai bună reţetă de gogoşari în oţet. Am aflat care este secretul ca aceştia să rămână tari şi gustoşi.
5 kilograme de gogoșari
1 kilogram de zahar
1 litru oțet
5 linguri de sare mare
piper boabe
boabe muștar
foi dafin
Se curăţă gogoșarii și se spală, apoi se taie în 4.
Preparăm compoziţia: se pune la fiert oţetul cu zahărul, două linguri de ulei şi condimentele. După aceea, se trec gogoşarii prin compoziţie şi se lasă să se răcească. În momentul în care aşezăm gogoşarii în borcane, punem hrean. Deasupra aşezăm câteva frunze de vişin, pentru a sta tari.
Se dă compoziţia în clocot şi se toarnă peste gogoşarii aşezaţi deja în borcane.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu