Cea mai bună rețetă de mici din câte există - uite secretul!

Mici
Mici

Dacă respectați o serie de indicații, vă veți bucura de cei mai aromați și delicioși mici pe care i-ați gustat vreodată!

Învață să pregătești o rețetă de mici delicioasă:

Ingrediente pentru mici

1 kg carne tocată (vită, porc, oaie - se pot face diferite combinații în funcție de preferințele fiecăruia) 

8 g bicarbonat de sodiu 

1 linguriță de suc de lămâie 

1 lingură de ulei 

1 căpățână de usturoi 

500 ml de supă de oase concentrată

piper proaspăt măcinat

cimbru uscat

coriandru

chimion

sare

boia (opțional) 

Mod de preparare

Prepară o supă nesărată din oase de vacă. Pune carnea tocată într-un castron și verifică dacă mai sunt tendoane ori oase prin ea. Pentru a evita astfel de neplăceri, este indicat să alegi un produs de calitate. Dacă ai mai mult timp la dispoziție, toacă acasă carnea. Pune bicarbonatul de sodiu stins cu suc de lămâie peste carnea tocată, amestecă bine compoziția. Adaugă jumătate din cantitatea de supă de oase, toate condimentele și usturoiul pisat, amestecând bine.  

Ca să obții un preparat delicios, introdu carnea la rece cel puțin 12 ore. A doua zi frământă carnea tocată din nou, adăugând și restul de supă de oase peste ea. Lasă amestecul deoparte pentru o jumătate de oră, apoi modelează micii din el. Unge-i cu ulei peste tot și mai lasă-i puțin deopate, apoi pregătește-i pe grill ori la cuptor. Nu lasă focul să îi pătrundă de tot, altfel se vor usca, notează divahair.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel